Vaadake DTT-d tasuta ja ilma häälestuseta. Nii saate oma nutitelerist või mõnest muust seadmest omada kuni 65 kanalit

Oleme erinevatel puhkudel näinud alternatiive DTT kanalitele juurdepääsuks, kui meil pole näiteks televiisori antenni, kui meie teler ei ühildu pärast DTT elektrikatkestust või juhtudel, kui me ei soovi kanaleid häälestada. ja korraldage need traditsioonilisel viisil. Ja kõikidele meetoditele, mida oleme juba üle vaadanud, lisame nüüd uue platvormi, millega pääsete ligi erinevatele kanalitele ja ka tasuta.

See on teenus nimega TVendirecto. See on veebiplatvorm, mis võimaldab juurdepääsu 65 telekanalile tasuta ja ei nõua tasu, nagu pole vaja installida ühtegi rakendust.

Ilma rakendusi installimata ja häälestamata

Live TV

Otsetelevisioon võimaldab juurdepääsu 65 tasuta kanalile ilma tellimust maksmata. Saadaval sellel lingil. Platvormile juurdepääsuks saate kasutada brauserit, mida paljud nutitelerid sisaldavad, või mis tahes muud brauserit, mille installite vastavast rakenduste poest.

How to continue watching all DTT channels when the television antenna signal fails

TVendirecto veebisaidi kaudu pääsete ligi kõikidele üldistele kettidele nagu LA 1, LA1, La Sexta, Telecinco, Cuatro, Tele 5… Kõik need kuvatakse algekraanil mosaiigi kujul. Kuid lisaks ja lisaks kõige tavalisematele DTT-kanalitele näete ka kanaleid, mis on rühmitatud teemade järgi ja seega pääsete juurde lastele mõeldud sisule, piirkondlikule televisioonile… peate lihtsalt allapoole kerima, et näha neid kõiki.

Samuti on algekraani ülaosas otseteed teemade alusel rühmitatud kanalite leidmiseks , ilma et peaksite neid käsitsi liigutama. Näiteks leiame spordikanaleid nagu Real Madrid TV, Betis TV, Barça TV või piirkondlikke kanaleid nagu Canal Sur, 7 La Rioja, 7 Murcia, EITB Basque…

Live TV
Live TV

Ja kui te teatud hetkel ei tea, mida näha, siis ülaosas on juurdepääs programmeerimisele juhendi kujul . See jaotis näitab, mida iga kanal reaalajas edastab, aga ka ülejäänud päeva saateid tundide kaupa.

Live TV
Live TV

TVendirecto programmijuht

TVendirecto on kanalite koondaja . See tähendab, et see ei paku oma liidest, nii et kui klõpsame ahelal, toob see meile väikese akna, mis on vahendaja, kus peame klõpsama "Vaata välises pleieris" . Sealt edasi viib TVendirecto meid vastava kanali veebiteenusesse.

It's time to retune the DTT channels: how to do it without dying trying

Kui klõpsame näiteks “La 2”, siis pääseme otsekui otse RTVE Play veebisaidile ja reaalajas sisu reprodutseerimisele.

Live TV
Live TV

Väline mängija

See on kõige tavalisem, kuigi on näiteid, kus kett ei vaja juurdepääsu välise mängija kaudu. Näiteks leidsin otsides TRECE TV kui ühe kanali, millel on TVendirecto veebisaidil sisemine pleier .

Live TV
Live TV

Integreeritud mängija

Seda kõike öeldes ei paku TVendirecto töö enam saladusi ja kuna see sõltub suuresti välistest reproduktsioonidest, ei paku see lisafunktsioone nagu teised platvormid.

Saidis crast.net SmartHome | Teie Android TV-ga teler võimaldab teil vaadata kõiki DTT-kanaleid tasuta ja ilma häälestuseta: need on eelised