Chivas vs America otseülekanne: kuidas vaadata El Super Clasicot USA-s

Getty Henry Martin Ameerikast.

Chivas astub laupäeval, 18. märtsil El Super Classicos vastu Club Américaga.

Märkus. Kui registreerute sellel lehel oleva lingi kaudu, võite teenida tohutut sidusettevõtte komisjonitasu

USA-s edastavad matši (22:30 ET algusaja järgi) Telemundo ja NBC Universo.

Kui teil pole kaablit, saate vaadata otseülekannet mängust Fubo TV , mis sisaldab Telemundot ja NBC Universot ning millega kaasneb tasuta seitsmepäevane prooviperiood:

FuboTV tasuta prooviversioon

Kui olete FuboTV kasutajaks registreerunud, saate vaadata Chivas vs Club America otseülekandes FuboTV rakenduses või FuboTV veebisaidil.

FuboTV rakendusega ühilduvate seadmete hulka kuuluvad Roku, Roku TV, Amazon Fire TV või Fire Stick, Apple TV, Chromecast, Xbox One või Series X/S, Samsung TV, LG TV, mis tahes Android TV-ga seade (nt Sony TV või Nvidia Shield), iPhone, Android telefon, iPad või Android tahvelarvuti.

Võid matši otsepildis jälgida ka Fox Spotsi rakenduses või FoxSports.com-is. Selle vaatamiseks peate sisse logima kaabeltelevisiooni teenusepakkujasse, kuid saate selleks kasutada oma FuboTV mandaate.

Chivas vs Club America eelvaade

Chivas, tuntud ka kui CD Guadalajara (6-3-2), astub laupäeval Mehhikos Guadalajaras klubisse Club América (5-5-1). Meeskonnad võistlevad Super Clásicos, mis on Mehhiko jalgpalli esilinastus.

"See on meeskond, mida soovite alati võita, olenemata sellest, kus te sellega kokku puutute, kas kolmandas, teises või esimeses divisjonis. Need kehastavad ideed, et Clásicosid ei mängita, vaid need võidetakse. See on Clásico de México, mida kõik ootavad ja võit tuleb siinsamas kodus, ”ütles Chivase väravavaht Miguel Jimenez TUDN-ile antud intervjuus AS.com-i vahendusel.

Chivas loodab 10. märtsil Mehhiko Liga BBVA MX mängus Puebla vastu kaotatud 1:0 kaotust tagasi põrgata. Chivas alistas Puebla kaotusseisus 19:8 ja sooritas seitse nurgalööki. Jiménez võttis Chivasele kaotuse, kui tegi Puebla väravale ühe tõrje kahe peale.

Guadalajara sai esimese seiskamise pärast 13. jaanuari, 0:0 viigi Atlético San Luisega. Chivas ei olnud kaotusest välja jäänud alates 2022. aasta juulist, 1:0 kaotus Atlético San Luisilt.

Club América astub 11. märtsil uuele rivaalitsemismatšile 2:0 võiduga Tigresi UANLi üle. 32. minutil lõi Club America esimese värava Jonathan Rodríguez, mille Leo Suárez lõi värava. 79. minut. Väravavaht Luis Malagon hoidis oma hooaja esimesel stardil kahe väravaga puhta palli.

Oscar Jimenez on Club America eest viimase 10 stardimänguga teinud 32 tõrjet, löönud 14 väravat ja kaks nullimängu. Club América peatreener Fernando Ortiz loobus Malagonist eelmises kohtumises Jimenezi kasuks.

Olenemata sellest, kus väravas asub, pakuvad Club America ründajad rohkelt ründavat tuge, alustades parimast väravakütt Henry Martinist. Tema arvele on sel hooajal 10 väravat ja kolm resultatiivset söötu ning Chivase vastu on ta karjääri jooksul löönud kuus väravat.

Ka Diego Valdes teeb seni tugevat hooaega nelja värava ja kahe resultatiivse sööduga. Rodriguez on ka sel hooajal ründeoht oma kolme värava ja kahe resultatiivse sööduga.

Club America ründava tulejõu tõttu peab Guadalajara Jimenez püsima laupäeval väravas tugevana. Jimenez on sel hooajal tabanud 30 tõrjet, löönud üheksa väravat ja tabanud kolm puhast mängu.

Chivas on tulejõudu koos resultatiivseima skooritegija Victor Guzmaniga. Sel hooajal on tema nime all viis väravat ja kaks resultatiivset söötu. Pärast Guzmáni on Carlos Cisneros ainus Chivase mängija, kellel on rohkem kui üks värav. Cisnerose arvele on sel hooajal kaks väravat ja üks resultatiivne sööt.

Allikas